Научете повече за брандовете

Тини Тойс ООД е официален дистрибутор с огромен асортимент на детски играчки. Всички стоки които се предлагат в магазина са налични и се поддържат на склад.Woody, Czech Republic

Играчки с високо качество, които акцентират както на безопастността, така и на развитието на децата в различните етапи от живота им по отношение на моторни умения, обучение и психологическо развитие.

Всички детски играчки се тестват по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки".

Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.

Английската компания James Galt е с 175 годишен опит в областта на играчките. Продуктите им спомагат творческото развитие на децата, помагат им да учат и да се развиват, докато играят и се забавляват. Произведени са според най-високите стандарти за качество и безопасност.

Galt предлагат огромно разнообразие от креативни игри, пъзели и играчки за всяка възраст.
Метални конструктори за деца на немската марка Tronico е собственост на компанията RCEE GmbH в Бремен, Германия и е създадена през 2011 година.

Конструкторите Tronico се разделят в няколко серии: Стартови комплекти,  Junior Serie, Комплекти за училище, серии Mini Serie, Micro Serie, Соларни модели, както и серията Profi Serie. По късно започва и производството на метални 3D пъзели.

Марката е купила лицензи за световни марки като Massey Ferguson, CASE IH, New Holland, Fendt, Challenger, Claas, Krampe, Mercedes Benz, Liebherr, Linde, New Holland, Junkers, Krone и ADAC.

Металните модели на Tronico са уникални за сглобяване. Най-важната цел на компанията е клиентите да са удовлетворени, а децата - щастливи.

Производството във фабриката е почти автоматизирано и е сертифицирана от BSCI, както и RCEE е сертифицирана по BSCI.

Всички продукти са тествани от SGS и TUV SUD и отговарят на най-високите стандарти в Европа, Австралия/Нова Зеландия и Северна Америка.
Lelin toys предлага пълна гама от качествени дървени играчки, които са изключително популярни сред децата. Марката е създадена през 2004 г. в Нингбо, Китй.

Lelin се основава на мисълта, че възпроизвеждането е откриване, a откриването е учене.

Дървените играчки на Lelin са образователни, красиви и стимулират фантазията и любопитството на децата. Красивите дизайни имат висока стойност на игра и голяма атракция за децата.
Продуктите са изработени с голяма прецизност и точност до най-малките детайли.
Техният силен дизайнерски екип създава концептуални играчки, за да отговори на непрекъснатите изисквания на своите клиенти в световен мащаб.
С разработването и производството на дизайна, качеството и безопасността са основните условия. Всеки продукт се тества в акредитирана лаборатория и има протокол от изпитване.
Играчките отговарят на всички международните стандарти за безопасност на играчките и са изработени от възобновяеми източници и са покрити с  нетоксични бои и лакове.
Нейните продукти се продават на много пазари в Западна Европа, Нова Зеландия или Австралия
Lelin доставя пълна гама от качествени дървени играчки в международен мащаб.
Канадската фирма Tween team е специализирана в изработката на креативни комплекти, картини с брокат, комплекти за рисуване с боички, татуировки, оригами, тайни дневници,  буркани с желания, капани за сънища, комплекти за маникюр i.

Марката Nebulous Stars е ориентирана към 6-14 годишната момичешка аудитория. Мисията и е да развива творческия потенциал у децата и да забавлява. Голямото разнообразие от продукти на Nebulous Stars насърчава децата в индивидуално им развитие и им помага в забързаното ежедневие да открият остров на спокойствие.

Художествените занимания, съчетани с позитивните и мистични послания  на Звездните момичета на Nebulous Stars, ще въведе децата в света  на успокояващите медитативни практики и релаксацията, като същевременно ще насърчи тяхното творческо и естетическо развитие, въображение и потенциал.

Представяме ви нашите звездни момичета с техните най-добри приятели:
Небулия и Стелла, Петулия и Палома, Хазелия и Елана, Мариния и Октавия, Коралия и Лирия, Исадора и Аура.
Продуктите на Nebulous Stars са съчетание от висококачествена графика, материали и позитивни послания.

Потопете се в  мистичния свят на Nebulous Stars.
Испанската марка Asi е специализирана в производството на кукли, изработени от висококачествени меки, винилови материали.
Куклите са изключително реалистични, приятни на допир, те завладяват всяко дете или колекционер. 

Продуктите притежават всички сертификати за безопасност CE. Куклите са изцяло изработени в Испания, здрави, качествени и изпипани до най-малкия детайл.

Max Bringmann KG, с търговска марка folia®, е семейна фирма, чието   начало е поставено в Германия през 1965 година. В наши дни тя е един от най-големите дистрибутори на хартии и крафт-материали в световен мащаб.

Философията на  folia® включва четири опорни точки: Занаятите са творчество. Творчеството е забавно. Творчеството те прави щастлив. Творчеството е индивидуалност.

Продуктовото портфолио на folia® включва крафт материали, хартии бои и материали за рисуване – един безкраен креативен рай за любителите на приложните изкуства.

Продуктите на folia® са сертифицирани по всички международни стандарти и редовно се подлагат на тестове за качество и безопасност.

В търсенето на нови, интересни и креативни продукти, ние от tinitoys.bg попаднахме на невероятния испански бранд CAYRO.

Фирмата е създадена през далечната 1954 година и вече трето поколение е посветено да създава игри за малки и големи и да прави света ни по-добър и по-забавен.Това не  е просто бизнес на традиционни игри, това е истинска любов. В Cayro разбират тези, които никога не са спирали да играят. Те са свързани с онези хора, които са са започнали да играят като деца и никога не са спирали да играят.

Защото животът е кратък и е игра.

Играта не означава винаги да седиш на пода или на масата и да хвърляш зарчета. Играта е отношение към живота, умението да го живееш, усилията, които полагаш да съществуваш, независимо от премеждията, които срещаш по пътя.

Да играеш означава да направиш работата си забавна, да се посветиш на нещо, което ще ти позволи да останеш любопитен, да откриваш и да опитваш нови неща. Да играеш не означава да се отегчаваш.

И животът може да бъде много неща, но никога не трябва да е скучен!

Това отношение превръща хората в оптимисти, а оптимистите правят света по-добро място. Има хора, които живеят, и хора, които играят играта на живота. Това са хората, с които хората от CAYRO искат да играят.
Има причина повечето игри да се препоръчват за възраст от 0 до 99 години. Не е нужно да сте дете, за да играете, просто никога не спирайте да бъдете такава. Нека да дадем на игрите вниманието, което заслужават. Не е въпрос на възраст, пол или професия. Всичко, от което се нуждаете, желаете да играете.

Можете да намерите игрите на CAYRO в над 1200 магазина на територията на Испания, като и в над 30 държави по света. Тези магазини са специално подбрани, тъй като споделят тяхната страст и отдаденост към игрите.

Щастливи сме, че ние от  tinitoys.bg сме част от фирмите, на които CAYRO са се доверили и вярват. 
Вярваме, че заедно ще създадем един по-добър свят!
Думата "Mojo" буквално означава „вътрешна магия“. Нашата цел е да събудим тази вътрешна магия във всички, да разкрием детето, което се крие вътре във всички нас.


Създаването на модели, които вдъхновяват въображението, насърчават позитивна роля и възпитават, като в същото време повишават осведомеността за този красив свят, в който живеем, това е нашата крайна цел. Ако това може да бъде положителна сила и по някакъв начин да помогне за подхранване на любов към животните и природата, тогава ние успяваме.

Компанията Mojo се стреми да подобрява, разширява и развива гама си от пластмасови фигурки ежегодно. Модели им са създадени така, че да зарадват децата и колекционерите, като вървят на границата между реализъм и естетика. Те изключително се гордеят с продуктите, които произвеждат до този момент, като същевременно продължават да развиват своя асортимент, както и да се развиват, като в качеството, така и в разнообразието.

Но колкото и добри да са техните модели или ще бъдат в бъдеще, техният призив е да не забравяме, че никога няма да бъдат толкова красиви и жизнени, колкото съществата, които представляват.

Така че нека се наслаждаваме и празнуваме на нашите планети прекрасно биоразнообразие и по някакъв малък начин може би всеки от нас може да направи всичко възможно да запазим колкото се може повече от него.

Основана през 2009 г. Mojo (HK) Limited е бързо развиваща се компания, базирана на проектирането и производството на висококачествени модели, както за игра, така и модели за колекциониране.

През януари 2011 г. компанията, известна тогава като Mojofun пуска на пазара първата си серия пластмасови фигури. Мисията им тогава, както и сега е да създават най-добрите качествени пластмасови модели, които се предлагат.

В края на 2012 г.  компанията MOJO започва сътрудничество с Discovery Animal Planet, което стартира официално на панаира на играчките в Хонк Конг през януари 2013 г.

Гамата на фигурки за колекциониране под марката Animal Planet вече е налична в над 30 държави.
Ние, екипът на tinitoys.bg сме щастливи да ви представим тази международно уважавана марка с изключително успешните фигури на животни с първокласно качество, при това на добра цена.

В нашия онлайн магазин tinitoys.bg вие можете да откриете голямо разнообразие от пластмасовите фигури за колекциониране и игра на Animal Planet. Тук ще намерите животни от фермата, диви животни, морски животни, коне, мистични създания и разбира се голямо разнообразие от любимите на всички динозаври и дракони.

Tooky Toy е основната търговска марка на Ningbo Tooky Toy Co., Ltd. Фирмата е основана през 2004 година в китайския град Нингбо.
Tooky Toy е компания, която произвежда играчки, развиващи детското въображение, неговите умения за справяне с всекидневните задачи, както и фината моторика на децата.
Всички играчки са произведени по природосъобразен начин. Те покриват международните стандарти за безопастност, а в някои случай ги надхвърлят.

Всички играчки на Tooky Toy са направени с нетоксични бои и мастила и отговарят на EN71 и
ASTM F963 стандарти за качество за играчки.

Благодарение на добрия екип, воден от Stefan Wingen, немски специалист с повече от 20 години опит в дизайна на дървените детски играчки, както и многобройните партньори по целия свят, Tooky Toy е една от най-бързо растящите компании за дървени играчки в Китай. 

Разгледайте всички продукти тук

JarmeloТИНИ ТОЙС © 2020

Контакт с нас

Направете вашето запитване

Нашето местоположение

Бул. "Цариградско шосе" 131, АТМ център, офис 518

0887728656

office@tinitoys.bg

9,00 - 17,30