Категории

Над 50 лв. Безплатна доставка

ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

Промоции

Бебешка проходилка II

Бебешка проходилка II

Производител: Lelin toys
Код на продукта: L10209
Наличност: Продуктът е временно изчерпан
89.90 лв.

Задайте въпрос за този продукт

Красива, дървена и интерактивена проходилка, която съчетава много функции. Тя е проектирана така, че детето да може да се движи стабилно и удобно, като се държи за дръжката.
Предният панел на играчката съдържа две дупки за сортиране - квадрат и петоъгълник. В комплекта ще намерите и две формички, които децата да сортират и слагат в дупките(кравичка и магаренце).
От задната страна на количката има дъно, където формичките ще падат. Там могат също да се возят и транспортират любимите играчки.
На предната страна на проходилката има и 4 зъбни колела. Когато детето завърти едно от тях, останалите три също се движат; лабиринт с шест фигури - кокошка, овца, пеперуда, жабка, пате и папрат. Децата трябва да се опитат да заведат пеперудката при другата пеперудка, жабката в блатото, кокошката при пиленцето и т.н. От едната страна има улей по който детето може да движи фигурка на пеперудка от единия край до другия, все едно лети в недебето.
От другата стана на количката има часовник със стрелки, а под него люлеещо се колело. Колелата са гумирани за по-голямо сцепление със земята.
Размери на количката: 32 x 33 x 48 см.
Размери на квадратната фигурка: 3.9 x 3.9 x 3 см.
Тегло: 3.230 кг.
Материал: дърво, метал, гума
Декларация за съответствие CE

Играчката е предназначена за деца над 1 година.

Напишете отзив

    Лош           Добър
ТИНИ ТОЙС © 2020

Контакт с нас

Направете вашето запитване

Нашето местоположение

Бул. "Цариградско шосе" 131, АТМ център, офис 518

0887728656

office@tinitoys.bg

9,00 - 17,30