Категории

Над 50 лв. Безплатна доставка

ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

Промоции

HOLA, Бебешка низанка, невеляшка, Еднорог

Производител: Hola
Код на продукта: 3136
Наличност: В наличност

Купете невеляшка, която ще стане любима играчка на вашето дете. Нови модели бебешки стоки на ниска цена в онлайн магазин Малчугани, София ✅ Безплатна доставка над 50 лв. ✅ За поръчка ☎ 0887 728 656

17.90 лв.

Задайте въпрос за този продукт

Бебешката низанка-невеляшка Еднорог на HOLA е цветна и забавна. Играчката ще забавлява най-малките и ще насърчи хващането при малките бебета и координацията между ръцете и очите при деца, които са започнали да седят и пълзят.

Играчката разполага с три цветни ринга, които могат да се използват като дрънкалки за най-малките. Звукът от трите дрънкалки е различен и ще помогне за развиването на уменията за слушане.

Трите цветни ринга ще помогнат на малкото ви съкровище да разбере основните понятия за размер и последователност. С помощта на играчката децата ще започнат да разпознават цветовете, както и да научат цифрите и основните плодове.

След като навършат 1 година малчуганите ще се опитват да нанизват пластмасовите рингове и накрая да поставят главата на еднорога. Низанката е и невеляшка, децата ще се забавляват докато техният нов приятел еднорог весело се поклаща.

Играчката е изработена от висококачествени  напълно безвредни материали.

Размери на играчката: 11 x 11 x 17 см
Размер на опаковката: 13 x 13 x 19 см

Играчката е подходяща за деца от 6 месеца до 2 години.

Напишете отзив

    Лош           Добър
ТИНИ ТОЙС © 2021

Контакт с нас

Направете вашето запитване

Нашето местоположение

Бул. "Цариградско шосе" 131, АТМ център, етаж 2, офис 207

0887728656

office@tinitoys.bg

9,00 - 17,30