Категории

Над 50 лв. Безплатна доставка

ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

Промоции

Oбразователна къщичка, със звук и светлина, за бебе

Производител: Hola
Код на продукта: H739
Наличност: Продуктът е временно изчерпан

Купете образователна къщичка, със звук и светлина, за бебе, която ще стане любимата играчка на вашето дете. Нови модели бебешки стоки на ниска цена в онлайн магазин tiitoys.bg, София ✅ Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. ✅ Направете бърза поръчк

51.90 лв.

Задайте въпрос за този продукт

Бебешката образователна къщичка е едно от най-вълнуващите предложения, на които ще попаднете сред богатата ни селекция от бебешки играчки.

Изследването на цветове, форми и животни може да подобри цялостното сетивно развитие на вашето дете и да засили познавателния интерес. Играчката предлага множество функции за повишаване способностите за учение при най-малките, както и техните сензорно-двигателни взаимодействия.

  • Сметало с въртящи се мъниста - можете да въртите мънистата, да ги премествате или да ги броите. Един наистина лесен и вълнуващ начин да се научи вашето мъниче да брои.
  • Заключваща се врата. Малкото дете ще може да отвори вратата на къщичката само с ключето. Издърпайте ключето от устата на кучето. Поставете го така, че да влезе и след това леко да се завърти, за да се отвори вратичката. След това можете отново да го приберете като завъртите лилавото кръгче над кучето.
  • Децата ще чуят характерните звуци на животните, когато поставят формичките на животните в правилните за тях отвори.
  • В къщичката ще намерите пет формички, които детето ще изследва и поставя в съответните отвори. След като всички формички са в къщата детето може да си сложи ръчичката в оранжевия отвор и да се опита да извади определена форма само с напипване.

Докато играят с цветната образователна къщичка децата ще развият сръчност и фините си двигателни умения. Те ще научат да рзпознават основните форми, цветове и животни. Клавишите на пианото и въртящите се мъниста ще развият координация между очите и ръцете.

Докато свирят на пианото, децата ще научат основните ноти, докато слушат музика - ще се научат да разпознават различните песнички, а когато улучат формата на животното ще бъдат възнаградени за добре свършената работа със звуков ефект.

Децата ще имат възможност да изучат основните форми само с опипване. Така те ще развият тактилните си усещания.

Играчката работи с 2 бр. батерии 1.5 V AA, които не са включени в комплекта.
Размер на опаковката: 23 x 23 x 23 см

Подходяща за деца над 18 месеца.

Напишете отзив

    Лош           Добър
ТИНИ ТОЙС © 2021

Контакт с нас

Направете вашето запитване

Нашето местоположение

Бул. "Цариградско шосе" 131, АТМ център, етаж 2, офис 207

0887728656

office@tinitoys.bg

9,00 - 17,30