Категории

Над 50 лв. Безплатна доставка

ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

Промоции

Химикалки с пера, Звездни принцеси

Химикалки с пера, Звездни принцеси

Производител: Nebulous Stars
Код на продукта: N11549
Наличност: В наличност
10.90 лв.

Задайте въпрос за този продукт

Навярно ви е правило впечатление как всяко едно малко момиченце се вълнува от това с какъв химикал рисува любимите си герои, пише своите домашни или се забавлява с приятели, откривайки нови и любопитни светове.

Ние от Tinitoys.bg вярваме, че аксесоарите, каквито са писалките, са неизменна част от живота на подрастващите дами.

Именно поради тази причина ви предлагаме една изключително красива и потапяща ни в магичния свят на любимите ни звездни принцеси от Nebulous Stars.

Химикалки с пера, Звездни принцеси – какво още да научим за нея

Всичко, което можем да кажем за химикалката, е напълно излишно. За да я усетите и почувствате, то трябва да я хванете в ръка и да се отдадете на творчество и изкуство.

Истинските пера, от които са изработени всичките 12 химикала, включени в колекцията, подсилват вълнението у малките ни откриватели.

Красивите шарки не могат да ни оставят равнодушни пред това великолепие, създадено от умовете, въображението и фантазията на неповторими и недостижими дизайнери.

Аксесоарът е лесен и удобен за държане в ръка, което подсказва, че малките дами не ще изпитат никакво затруднение, докато изписват старателно букви и цифри.

За да ги накарате да се чувстват специални и оценени, то можете да ги зарадвате не с едно такова великолепие. Съберете всичките 12 химикалки с пера на Nebulous Stars. Подарете им възможността да се превърнат в колекционери на всичките 12 химикалки, които да пазят на сигурно място в детската си стая.

Химикалки с пера, Звездни принцеси е магичен аксесоар, който всяка малка принцеса иска да притежава. Зарадвайте децата си по необичайно мил начин и сбъднете една от техните мечти. Tака вие ще ги доближите още повече до света на любимите им принцеси, ще възпитате любов към красотата и естетиката от ранна детска възраст.

Артикулът е подходящ за деца над 7 години.
Цената е за един брой.

Химикалки с пера, Звездни принцеси

Напишете отзив

    Лош           Добър
ТИНИ ТОЙС © 2020

Контакт с нас

Направете вашето запитване

Нашето местоположение

Бул. "Цариградско шосе" 131, АТМ център, офис 518

0887728656

office@tinitoys.bg

9,00 - 17,30