Научете повече за брандовете

Тини Тойс ООД е официален дистрибутор с огромен асортимент на детски играчки. Всички стоки които се предлагат в магазина са налични и се поддържат на склад.Woodyland, Czech Republic

Дървени играчки с високо качество, които акцентират както на безопасността, така и на развитието на децата в различните етапи от живота им по отношение на моторни умения, обучение и психологическо развитие.

Всички детски играчки се тестват по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки".

Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.

Английската компания James Galt е с 175 годишен опит в областта на играчките. Продуктите им спомагат творческото развитие на децата, помагат им да учат и да се развиват, докато играят и се забавляват. Произведени са според най-високите стандарти за качество и безопасност.

Galt предлагат огромно разнообразие от креативни игри, пъзели и играчки за всяка възраст.
Метални конструктори за деца на немската марка Tronico е собственост на компанията RCEE GmbH в Бремен, Германия и е създадена през 2011 година.

Конструкторите Tronico се разделят в няколко серии: Стартови комплекти,  Junior Serie, Комплекти за училище, серии Mini Serie, Micro Serie, Соларни модели, както и серията Profi Serie. По късно започва и производството на метални 3D пъзели.

Марката е купила лицензи за световни марки като Massey Ferguson, CASE IH, New Holland, Fendt, Challenger, Claas, Krampe, Mercedes Benz, Liebherr, Linde, New Holland, Junkers, Krone и ADAC.

Металните модели на Tronico са уникални за сглобяване. Най-важната цел на компанията е клиентите да са удовлетворени, а децата - щастливи.

Производството във фабриката е почти автоматизирано и е сертифицирана от BSCI, както и RCEE е сертифицирана по BSCI.

Всички продукти са тествани от SGS и TUV SUD и отговарят на най-високите стандарти в Европа, Австралия/Нова Зеландия и Северна Америка.
Lelin toys предлага пълна гама от качествени дървени играчки, които са изключително популярни сред децата. Марката е създадена през 2004 г. в Нингбо, Китй.

Lelin се основава на мисълта, че възпроизвеждането е откриване, a откриването е учене.

Дървените играчки на Lelin са образователни, красиви и стимулират фантазията и любопитството на децата. Красивите дизайни имат висока стойност на игра и голяма атракция за децата.
Продуктите са изработени с голяма прецизност и точност до най-малките детайли.
Техният силен дизайнерски екип създава концептуални играчки, за да отговори на непрекъснатите изисквания на своите клиенти в световен мащаб.
С разработването и производството на дизайна, качеството и безопасността са основните условия. Всеки продукт се тества в акредитирана лаборатория и има протокол от изпитване.
Играчките отговарят на всички международните стандарти за безопасност на играчките и са изработени от възобновяеми източници и са покрити с  нетоксични бои и лакове.
Нейните продукти се продават на много пазари в Западна Европа, Нова Зеландия или Австралия
Lelin доставя пълна гама от качествени дървени играчки в международен мащаб.
Tini toys е българска марка която произвежда различни детски играчки, игри и учебни материали за деца. С тях децата ще развият логическото мислене, съобразителността, координацията, конструктивното мислене и въображението, наблюдателността и състезателния дух на малчуганите.

Всички те са опаковани в красива и здрава картонена кутия, подходяща са подарък.

Направени са от безвредни бои, използвани са само нови и качествени материали и отговарят на всички стандартни по безопасност в Европейския съюз.


Българска магнитна азбука за деца и ученици, Аз уча буквите.
С нея детето може да научи буквите от българската азбука. Във всеки комплект има по няколко букви, така детето може да пише думи. Разделени са и по цвят, гласни и съгласни и сонорни, звучни и беззвучни.
Всяка буква е със магнитен гръб така може да се залепи  за метал.

Дървено влакче с релси за начинаещи Пуф Паф.
Влакчето е направено нарочно с малко части за да може детето бързо са свикне с него, като след това могат да се добавят към комплекта, дървени релси, мост, гара, влакче и др. Колкото повече елементи се добавят железницата ще се разраства.

Не се сърди човече е класическа игра за малки и големи.
Игралното поле е направено от дебела дървена плоскост, а самите фигурки са различни животни, жаба, зайче, мишле и бухалче.

Канадската фирма Tween team е специализирана в изработката на креативни комплекти, картини с брокат, комплекти за рисуване с боички, татуировки, оригами, тайни дневници,  буркани с желания, капани за сънища, комплекти за маникюр i.

Марката Nebulous Stars е ориентирана към 6-14 годишната момичешка аудитория. Мисията и е да развива творческия потенциал у децата и да забавлява. Голямото разнообразие от продукти на Nebulous Stars насърчава децата в индивидуално им развитие и им помага в забързаното ежедневие да открият остров на спокойствие.

Художествените занимания, съчетани с позитивните и мистични послания  на Звездните момичета на Nebulous Stars, ще въведе децата в света  на успокояващите медитативни практики и релаксацията, като същевременно ще насърчи тяхното творческо и естетическо развитие, въображение и потенциал.

Представяме ви нашите звездни момичета с техните най-добри приятели:
Небулия и Стелла, Петулия и Палома, Хазелия и Елана, Мариния и Октавия, Коралия и Лирия, Исадора и Аура.
Продуктите на Nebulous Stars са съчетание от висококачествена графика, материали и позитивни послания.

Потопете се в  мистичния свят на Nebulous Stars.
Испанската марка Asi е специализирана в производството на кукли за деца, изработени от висококачествени меки, винилови материали.
Куклите са изключително реалистични, приятни на допир, те завладяват всяко дете или колекционер. 

Продуктите притежават всички сертификати за безопасност CE. Куклите са изцяло изработени в Испания, здрави, качествени и изпипани до най-малкия детайл.

Max Bringmann KG, с търговска марка folia®, е семейна фирма, чието   начало е поставено в Германия през 1965 година. В наши дни тя е един от най-големите дистрибутори на хартии и крафт-материали в световен мащаб.

Философията на  folia® включва четири опорни точки: Занаятите са творчество. Творчеството е забавно. Творчеството те прави щастлив. Творчеството е индивидуалност.

Продуктовото портфолио на folia® включва крафт материали, хартии бои и материали за рисуване – един безкраен креативен рай за любителите на приложните изкуства.

Продуктите на folia® са сертифицирани по всички международни стандарти и редовно се подлагат на тестове за качество и безопасност.

В търсенето на нови, интересни и креативни продукти, ние от tinitoys.bg попаднахме на невероятния испански бранд CAYRO.

Фирмата е създадена през далечната 1954 година и вече трето поколение е посветено да създава игри за малки и големи и да прави света ни по-добър и по-забавен.Това не  е просто бизнес на традиционни игри, това е истинска любов. В Cayro разбират тези, които никога не са спирали да играят. Те са свързани с онези хора, които са са започнали да играят като деца и никога не са спирали да играят.

Защото животът е кратък и е игра.

Играта не означава винаги да седиш на пода или на масата и да хвърляш зарчета. Играта е отношение към живота, умението да го живееш, усилията, които полагаш да съществуваш, независимо от премеждията, които срещаш по пътя.

Да играеш означава да направиш работата си забавна, да се посветиш на нещо, което ще ти позволи да останеш любопитен, да откриваш и да опитваш нови неща. Да играеш не означава да се отегчаваш.

И животът може да бъде много неща, но никога не трябва да е скучен!

Това отношение превръща хората в оптимисти, а оптимистите правят света по-добро място. Има хора, които живеят, и хора, които играят играта на живота. Това са хората, с които хората от CAYRO искат да играят.
Има причина повечето игри да се препоръчват за възраст от 0 до 99 години. Не е нужно да сте дете, за да играете, просто никога не спирайте да бъдете такава. Нека да дадем на игрите вниманието, което заслужават. Не е въпрос на възраст, пол или професия. Всичко, от което се нуждаете, желаете да играете.

Можете да намерите игрите на CAYRO в над 1200 магазина на територията на Испания, като и в над 30 държави по света. Тези магазини са специално подбрани, тъй като споделят тяхната страст и отдаденост към игрите.

Щастливи сме, че ние от  tinitoys.bg сме част от фирмите, на които CAYRO са се доверили и вярват. 
Вярваме, че заедно ще създадем един по-добър свят!
Думата "Mojo" буквално означава „вътрешна магия“. Нашата цел е да събудим тази вътрешна магия във всички, да разкрием детето, което се крие вътре във всички нас.


Създаването на модели, които вдъхновяват въображението, насърчават позитивна роля и възпитават, като в същото време повишават осведомеността за този красив свят, в който живеем, това е нашата крайна цел. Ако това може да бъде положителна сила и по някакъв начин да помогне за подхранване на любов към животните и природата, тогава ние успяваме.

Компанията Mojo се стреми да подобрява, разширява и развива гама си от пластмасови фигурки ежегодно. Модели им са създадени така, че да зарадват децата и колекционерите, като вървят на границата между реализъм и естетика. Те изключително се гордеят с продуктите, които произвеждат до този момент, като същевременно продължават да развиват своя асортимент, както и да се развиват, като в качеството, така и в разнообразието.

Но колкото и добри да са техните модели или ще бъдат в бъдеще, техният призив е да не забравяме, че никога няма да бъдат толкова красиви и жизнени, колкото съществата, които представляват.

Така че нека се наслаждаваме и празнуваме на нашите планети прекрасно биоразнообразие и по някакъв малък начин може би всеки от нас може да направи всичко възможно да запазим колкото се може повече от него.

Основана през 2009 г. Mojo (HK) Limited е бързо развиваща се компания, базирана на проектирането и производството на висококачествени модели, както за игра, така и модели за колекциониране.

През януари 2011 г. компанията, известна тогава като Mojofun пуска на пазара първата си серия пластмасови фигури. Мисията им тогава, както и сега е да създават най-добрите качествени пластмасови модели, които се предлагат.

В края на 2012 г.  компанията MOJO започва сътрудничество с Discovery Animal Planet, което стартира официално на панаира на играчките в Хонк Конг през януари 2013 г.

Гамата на фигурки за колекциониране под марката Animal Planet вече е налична в над 30 държави.
Ние, екипът на tinitoys.bg сме щастливи да ви представим тази международно уважавана марка с изключително успешните фигури на животни с първокласно качество, при това на добра цена.

В нашия онлайн магазин tinitoys.bg вие можете да откриете голямо разнообразие от пластмасовите фигури за колекциониране и игра на Animal Planet. Тук ще намерите животни от фермата, диви животни, морски животни, коне, мистични създания и разбира се голямо разнообразие от любимите на всички динозаври и дракони.

Tooky Toy е основната търговска марка на Ningbo Tooky Toy Co., Ltd. Фирмата е основана през 2004 година в китайския град Нингбо.
Tooky Toy е компания, която произвежда играчки, развиващи детското въображение, неговите умения за справяне с всекидневните задачи, както и фината моторика на децата.
Всички играчки са произведени по природосъобразен начин. Те покриват международните стандарти за безопастност, а в някои случай ги надхвърлят.

Всички играчки на Tooky Toy са направени с нетоксични бои и мастила и отговарят на EN71 и
ASTM F963 стандарти за качество за играчки.

Благодарение на добрия екип, воден от Stefan Wingen, немски специалист с повече от 20 години опит в дизайна на дървените детски играчки, както и многобройните партньори по целия свят, Tooky Toy е една от най-бързо растящите компании за дървени играчки в Китай. 

Разгледайте всички продукти тук

За компанията работят професионални дизайнери от редица европейски държави.

Всяко дете е творец и художник според JarMelo.

Компанията е специализирана в производството на творчески и креативни комплекти за деца, книжки за оцветяване и пособия за рисуване и апликиране.
Асортиментът на JarMelo е интересен. Сред продуктите, предлагани от компанията, ще намерите книжки за рисуване с вода, книжка с тебешири за малки деца, течни тебешири за черна дъска книжки със стикери, комплекти с картини със стреч, пастели за деца, трансферни стикери и много други оригинални и интересни артикули.

Позволете на децата да разгърнат творчество, въображение и фантазия с продуктите на JarMelo.
Оставете ги да почувстват свободата на изразяване, докато творят и създават изкуство.
Качеството е неоспоримо, а цените - достъпни.

Разгледайте всички продукти тук

Играчките с марката Hola са направени за бебета и малки деца.

Hola започва производстовото на детски играчки с желание да прави качествени продукти с иновативни дизайни за деца, които да насърчават взаимодействието и любопитството в младите умове. 

Професионалистите от Hola вярват, че децата се учат чрез интерактивна игра.
Богатата им гама от играчки за бебета със сигурност ще научи вашите малки деца на ценни нови умения. Всяка играчка ще донесе радост и часове забавна игра, както и ще насърчи споделената игра между деца и родители.

Според специалистите от Hola всяко дете прогресира със свое собствено темпо. Точно затова те предлагат широка гама от детски играчки, които са съобразени с всеки уникален етап от тези важни ранни детски години.

Безопасността винаги е на първо място, когато се произвеждат нови продукти, поради което всичките играчки за деца на HOLA преминават през строги тестове, за да отговарят на международните стандарти за безопасност, преди да са достъпни за вас, нашите клиенти. Всички играчки са направени от безопасни материали и безвредни бои.

Разгледайте всички продукти тук.
Марката Hooger Kids е с дългогодишен опит в производството на играчки. Те са специализирани в изработването на интерактивни детски конструктри. От марката са се погрижили играчките им да са съобразени с всички изисквания за качество и безопасност на ЕС. 

Елементите на конструкторите са гъвкати, ъглите им са заоблени за да не позволи на детето ви да се нарани, дори и отвертката е с тъп квадратен връх. Интерактивните конструктори са подходящи за деца от 5 до 14 години, изработени са в атрактивни цветове за да привлекат вниманието на всяко дете.
На всяка кутия има надпис STEAM, (Наука, Технология,Инженерство,Математика, Дизайн), това е философия на образованието, която обхваща преподавателски умения и учебни предмети по начин, който прилича на реалния живот.
Методът обхваща 4-те принципа, идентифицирани като ключови в образованието на 21-ви век: творчество, сътрудничество, критично мислене и комуникация.
Конструктора ще възбуди въображение и логиката на вашето дете.
Всеки комплект има схема за сглобяване стъпка по стъпка, за да може детето ви да схване основният принцип за сглобяване, след което да може да направи всичко което пожелае.
Конструкторите са изработени от качествен ABS и каучуков материал. Детските строители са 100% нетоксични  и са тествани във външни лаборатории на ASTM.

Разгледайте всички продукти тук
Goula е испански производител на детски образователни игри, пъзели и дървени играчки. Играчките на Goula са с красиви, творчески и образователни, всички те се отличават с модерен дизайн и изключително високо качество.

Група професионални графични дизайнери стартират компанията през далечната 1942 г.
Те започват производсто на красиви и  модерни дървени играчки.
Испанската компания Goula e основана през 1971 г.
Goula представя колекция от игри и играчки, изработени предимно с дървесина от плантационна гора.

Дистрибутор за България: Тини Тойс ООДGoula е испански производител на детски образователни игри и дървени играчки.

Оригинален сайт: jumbo.euТИНИ ТОЙС © 2024

Контакт с нас

Направете вашето запитване

Нашето местоположение

Бул. "Цариградско шосе" 131, АТМ център, етаж 2, офис 207

0887728656

office@tinitoys.bg

9,00 - 17,30