Категории

Над 70 лв. Безплатна доставка

ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

Промоции

Белоопашато еленче

Производител: MOJO, ANIMAL PLANET
Код на продукта: 387036
Наличност: В наличност
7.90 лв.

Задайте въпрос за този продукт

Представяме на вниманието на всеки малък откривател една от най-интересните и забавни фигури в нашата богата колекция, която изобразява малко белоопашато еленче.

Убедени сме, че именно това творение ще се хареса, както на най-малките, така и на подрастващите вече малчугани, изпитващи нестихващ интерес към животинския свят, който обитава планетата ни.

Елените са животни, които рядко някой може да срещне на места, различни от зоологическите градини.

Те са застрашен вид и именно това ги прави специални. Красотата им е несравнима и лесно може да бъде оценена, още след първата ни среща с тях.

Фигурката, която представяме на вниманието на всички наши малки и пораснали откриватели, е изумително произведение на изкуството, което бива прецизно и съвършено изработено, така че всеки един от детайлите, описващи същността на животното, не липсва.

Повърхността на материала е изрисувана ръчно, което говори, че закупувайки я, то вие се превръщате в собственик на уникат.

Какво да научим за детската фигурка на белоопашато еленче

Елените са известни с това, че прекарват по-голямата част от времето си в търсене на храна. Те се хранят предимно с листа от дърветата.

Може и да ви звучи нереално, но те избират твърде дълго време храната, която да погълнат.

Именно това успява да изконсумира по-голямата част от времето им. Наблягат предимно на онези листа, треви и плодове, които са лесни за храносмилане.

Детската фигурка на белоопашато еленче е част от богатата ни колекция, която можете да откриете в онлайн магазина ни Tinitoys.bg. Подарете на своите съкровища вълнение, което няма цена с тази изкусителна и детайлна детска фигурка!

Тегло: 0.01 кг.

Размер на фигурката: 6 x 1.6 x 5 см

Играчката е предназначена за деца над 3 години.

Напишете отзив

    Лош           Добър
ТИНИ ТОЙС © 2024

Контакт с нас

Направете вашето запитване

Нашето местоположение

Бул. "Цариградско шосе" 131, АТМ център, етаж 2, офис 207

0887728656

office@tinitoys.bg

9,00 - 17,30