Категории

Над 70 лв. Безплатна доставка

ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

Промоции

Бебе далматинец

Бебе далматинец

Производител: MOJO, ANIMAL PLANET
Код на продукта: 387249
Наличност: В наличност
7.90 лв.

Задайте въпрос за този продукт

Кучетата от породата Далматинец са известни на малчуганите от известното анимационно филмче на Дисни "101 далматинци". Това е елегантна и атлетична порода кучета, които в миналото са са се изпозвали за лов, както и за циркови изпълнения.

Люова е всичко, което едно семейство може да му даде. Далматинецът е едно от най-обичаните кучета от малки и големи.

Любопитен факт е, че далматинците се раждат чисто бели. До края на първата си година от раждането, те се сдобоиват с характерните за тях черни петна.

Той се характеризира с атлетично тяло, с изваяни линии, средно на ръст, а нравът му е спокоен и бързо се призвързва. Далматинецът може да бъде дресиран с цел охрана, както и с ловджийска цел. За родина на далматинците се смята Република Хърватия. У нас тази порода е масово разпространена през 20-ти век.

Фигурката очарова с това, че всеки един детайл е изпипан до най-малката подробност и е реалистичен, умален модел на истинския далматинец.

Забавлението и вълнуващите детски игри са гарантирани!

MOJO ANIMAL PLANET представя разнообразие от модели в различни серии, които очароват всички любители на животинското царство, независимо от възрастта. Фигурките провокират въображението на малчуганите и ги кара да измислят свои вълнуващи истории, а за възрастните те са ценна находка за всяка колекция.

Размер на фигурката: 5 x 3 x 5 см

Тегло: 0.01 кг

Играката е подходяща за деца над 3 години

Напишете отзив

    Лош           Добър
ТИНИ ТОЙС © 2024

Контакт с нас

Направете вашето запитване

Нашето местоположение

Бул. "Цариградско шосе" 131, АТМ център, етаж 2, офис 207

0887728656

office@tinitoys.bg

9,00 - 17,30