Категории

Над 70 лв. Безплатна доставка

ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

Промоции

Азиатски слон

Азиатски слон

Производител: MOJO, ANIMAL PLANET
Код на продукта: 387266
Наличност: В наличност
16.90 лв.

Задайте въпрос за този продукт

Детска фигурка, Азиатски слон, 387266

Детската фигурка „Азиатски слон“ е едно от онези ръчно рисувани творения, които всеки малчуган иска да притежава. Това уникално животно със сигурност ще привлече погледите право към себе си.

Ние от Tinitoys.bg имаме удоволствието да ви представим Азиатския слон, с който подрастващите ви момченца и момиченца да играят до захлас.

Фигурка на азиатски слон – какво можем да научим за нея

Безспорно, животинският свят в Азия е известен със своето несравнимо и богато разнообразие.

За огромно съжаление обаче, с годините на континента са настъпили сериозни промени и всичко това е довело до загиването на не малко животински видове, познати преди на човечеството.

Една част от животните са били унищожени от хората, докато друга – прогонени.

За да бъдете максимално информирани, то ще споделим, че най-богат е животинският свят в Южна Азия, а най-беден – в Средна Азия.

Цялото това разнообразие най-вече се дължи на множеството растителни видове, било то палми, бамбук, тропически гори. Това създава благоприятна среда за не малко животински видове.

В Азия се срещат видове, наречени „ендемити“. Това са: индийски носорог, орангутан, гигантска панда, сибирски тигър, бенгалски тигър и, разбира се, азиатски слон.

Слонът е най-голямото сухоземно животно на Земята. Добре е обаче да вмъкнем, че Азиатският слон е малко по-малък от африканския.

Това, което ги отличава от братовчедите им, са именно ушите. При азиатските слонове са по-малки и сравнително заоблени.

Ние от Tinitoys.bg сме изключително горди и щастливи от факта, че ви осигуряваме достъп до животно, което съумява да предизвика интерес у всяко едно хлапе. Материалите, използвани при изработката на фигурата, са напълно безопасни.

Тази детска фигурка на азиатски слон, дело на „Animal Planet“ е съвършено творение, което вашите любими наследници ще обикнат от първата им среща с него!

Тегло: 0.170 кг.

Размер на фигурката: 12 x 4 x 9 см

Играчката е предназначена за деца над 3 години.

Напишете отзив

    Лош           Добър
ТИНИ ТОЙС © 2024

Контакт с нас

Направете вашето запитване

Нашето местоположение

Бул. "Цариградско шосе" 131, АТМ център, етаж 2, офис 207

0887728656

office@tinitoys.bg

9,00 - 17,30