Категории

Над 70 лв. Безплатна доставка

ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

Промоции

Алозавър

Алозавър

Производител: MOJO, ANIMAL PLANET
Код на продукта: 387274
Наличност: В наличност
22.90 лв.

Задайте въпрос за този продукт

Детска фигурка Алозавър, 387274

Това е една от онези ръчно рисувани фигурки, които са в готовност истински да впечатлят вашите малки откриватели.

Алозавърът от серията „Праисторически и изчезнали животни“ е живял през късния Юрски период (преди 155 – 145 млн. години). Средната продължителност на живот на алозаврите е била около 20 години.

Истината е, че ние от Tinitoys.bg до сега не се бяхме замисляли колко дълго е живял всеки от динизаврите и въпреки това 20 години ни се струват твърде малко. Вие как мислите?

Предлагаме ви едно незабравимо преживяване за вашите обичани деца и вярваме, че тази уникална и неповторима фигура ще оправдае техните очаквания.

Какво е любопитното за алозаврите

Ръстът на алозаврите е достигал над 5 метра. Теглото им е било повече от тон. Те категорично спадат към групата на най-големите хишници и са обитавали предимно горите на Северна Америка и Австралия.

Обикновено те са се движели на групи и са поделяли заловената плячка. Агресивни по природа, огромните гущери са били с висок интелект.

Твърде много можем да ви разказваме за алозаврите, но ще се опитаме да акцентираме върху най-интересното и значимо като информация.

Те са се движели на задните си крака, подобно на тиранозаврите. Предните крака са използвали да задържат жертвата си в тях, до момента, в който не я умъртвят. Относно зъбите им, те са били остри като трион.

Костната структура на алозаврите е онова, което предизвиква интерес сред учените. В съпоставка с всички останали живи същества, то ребрата на огромните гущери не са били свързани с другите кости в тялото, а са били прикрепени към кожата на гърба. Изумително е, нали?!

Предлагаме ви фигурка на алозавър за която сме абсолютно убедени, че ще задоволи любопитството на всяко едно хлапе, жадно за информация, свързана с праисторическите и изчезнали животни.

Тегло: 0.080 кг.

Размер на фигурката: 21 x 7 x 8.5 см

Играчката е предназначена за деца над 3 години.

Напишете отзив

    Лош           Добър
ТИНИ ТОЙС © 2024

Контакт с нас

Направете вашето запитване

Нашето местоположение

Бул. "Цариградско шосе" 131, АТМ център, етаж 2, офис 207

0887728656

office@tinitoys.bg

9,00 - 17,30