Категории

Над 70 лв. Безплатна доставка

ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

Промоции

Дрънкалка и гризалка за бебе, с цветни топчета и халки

Производител: Hola
Код на продукта: H939-2
Наличност: Продуктът е временно изчерпан

Купете дрънкалка за бебе, която ще стане любима чесалка за зъбки на вашето дете. Нови модели бебешки стоки на ниска цена в онлайн магазин tinitoys.bg, София ✅ Безплатна доставка над 50 лв. ✅ Направете бърза поръчка ☎ 0988 36 46 74, 0888 72 36 31

6.90 лв.

Задайте въпрос за този продукт

Днес на вниманието на родителите и техните малки наследници сме подготвили цветна и оригинална дрънкалка с атрактивна форма, ярки цветове и запомнящ се дизайн.

Многофункционалността и подвижните части на дрънкалката са в състояние да предизвикат интерес у всяко бебе. Размерите на играчката са проектирани, съобразно малките бебешки ръчички.

Благодарение на това наше предложение, то вие имате възможността да подобрите значително координацията очи-ръце, както и да подпомогнете за развитието на зрителните способности.

Ние ви осигуряваме достъп единствено до висококачествени играчки, при направата на които се използват висок клас материали. За нас качеството и безопасността залягат в епицентъра на фирмената ни политика и не сме склонни да правим компромиси с тях. Работим с утвърдени компании, произвеждащи детски играчки и Hola е една от тях.


Бебешката дрънкалка е подходяща за деца над 3 месеца.


Детайли
Материал: Пластмаса
Възраст: Играчката е подходяща за деца над 3 месеца

Напишете отзив

    Лош           Добър
ТИНИ ТОЙС © 2024

Контакт с нас

Направете вашето запитване

Нашето местоположение

Бул. "Цариградско шосе" 131, АТМ център, етаж 2, офис 207

0887728656

office@tinitoys.bg

9,00 - 17,30