Категории

Над 70 лв. Безплатна доставка

ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

Промоции

Бебешко пиано с усмихнати животни

Производител: Hola
Код на продукта: H927
Наличност: В наличност

Купете бебешко пиано с усмихнати животни, което ще стане любима играчка на вашето дете. Нови модели бебешки играчки на ниска цена в онлайн магазин tinitoys.bg, София ✅ Безплатна доставка над 70 лв. ✅ Направете бърза поръчка ☎ 0988 36 46 74, 0888 72 36 31,

29.90 лв.

Задайте въпрос за този продукт

Това малко пиано е съвършената играчка за всяко едно детенце, което е на възраст над 6 месеца. Тя е създадена с грижа и внимание към детските ръчички и позволява лесно боравене с всяка една част от играчката.

Освен, че провокира детското въображение, цветната клавиатура има и своя образователен характер. Играчка има два режима на работа - обучителен и музикален. Можете да превключвате между режимите с бутона за включване и изключване, който се намира отстрани на пианото.

Забавното бебешко пиано ще предостави на мъниците безкрайни часове забавление. Черупката на охлювчето се върти, цветето се изважда и прибира, крилата на пеперудата се преместват, калинката се върти.
Клавишите на пианото ще учат децата на цифрите до 4, ще издават звуци на животните или нотите до, ре, ми фа.

Докато сте в режим на обучение, то можете да натискате клавишите и по този начин детето да учи цифри, основни фрази и думички.

Музикалният режим позволява да се сблъскате отблизо с нотите, да създавате свои мелодии и да се радвате на приказния музикален свят.

Забавното бебешко писано има компактен размер, съобразен с малките детски ръчички, то има удобна за носене дръжка, която позволява на малчуганите лесно да го пренасят.

Размер на играчката: 18 x 13 x 5.5 см
Размер на опаковката: 23 x 15.5 x 7.5 см

Играчката е подходяща за деца над 6 месеца.

Напишете отзив

    Лош           Добър
ТИНИ ТОЙС © 2024

Контакт с нас

Направете вашето запитване

Нашето местоположение

Бул. "Цариградско шосе" 131, АТМ център, етаж 2, офис 207

0887728656

office@tinitoys.bg

9,00 - 17,30