Категории

Над 70 лв. Безплатна доставка

ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

Промоции

Голяма книга за рисуване и оцветяване, за момчета

Производител: JarMelo
Код на продукта: JA93566
Наличност: В наличност
9.90 лв.

Задайте въпрос за този продукт

Предлагаме на вашето внимание творческа книга със 72 страници. Книгата съдържа 45 оригинални рисунки, които вашите малчугани трябва да довършат и оцветят, така че те придобият една нова уникална визия.

Книгата е изключително забавна, цветна, атрактивна, тя е и образователна, сътворена с много внимание и грижа към малките деца. 

С нейна помощ момченцата не само ще се потопят в нови и приказни светове, но и ще се научат да държат правилно пособията за рисуване, ще придобият знания как да смесват цветовете, ще проявят концентрация и ще изпитат върховна наслада от вида на крайния резултат.

 Още от ранна детска възраст към децата следва да се подхожда изключително внимателно. Важно е да подбираме прецизно заниманията, в които да ги потопим, така че да спомогнем тяхното цялостно развитие.

Специалистите съветват родителите да предоставят възможност на малчуганите да творят колкото се може повече, тъй като по този начин не само спомагат развитието на креативността им, но и насърчават редица други умения като подобряване на фината моторика, концентрация, координация, логическо мислене, визуално възприемане, както и социални умения.

Позволете на малчуганите да премахнат всички бариери на тяхното въображение и ги насърчавайте към творческо мислене и изяви!

Книгата е подходяща за всеки един малчуган, който е на възраст над 3 години.

Напишете отзив

    Лош           Добър

Може да харесате също

ТИНИ ТОЙС © 2023

Контакт с нас

Направете вашето запитване

Нашето местоположение

Бул. "Цариградско шосе" 131, АТМ център, етаж 2, офис 207

0887728656

office@tinitoys.bg

9,00 - 17,30