Категории

Над 70 лв. Безплатна доставка

ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

Промоции

Сив дългомоцунест тюлен

Сив дългомоцунест тюлен

Производител: MOJO, ANIMAL PLANET
Код на продукта: 387091
Наличност: В наличност
12.90 лв.

Задайте въпрос за този продукт

Детска фигурка, Сив Дългомуцунест тюлен, 387091

Предлагаме на вниманието на всеки малък откривател една причудлива и забавна фигура, представляваща така нареченият дългомуцунест тюлен.

Това е онзи морски бозайник, който винаги успява да привлече погледите право към себе си и да накара всяко хлапе да се влюби в него.

Ние от Tinitoys.bg сме изключително горди и щастливи от факта, че съумяваме да обогатяваме непрестанно своята колекция, така че всяко едно дете да открие любимата си фигура сред богатия ни асортимент.

Вълнуващ и вдъхновяващ, тюленът ще ви накара да го обикнете още от първата си среща с него. За направата му бива използвана висококачествена пластмаса, която е изработена ръчно.

Именно това превръща животното в уникално и неповторимо. Боите, които покриват повърхността на триизмерното творение, са напълно безвредни и позволяват дори на най-малките откриватели да се забавляват с него. Фигурка на тюлен – защо да я закупим за своите малчугани

Фигурката е изумителна, поради редица причини. Тя е изпипана до съвършенство и на всеки един от детайлите е обърнато специално внимание.

Прецизната изработка прозира от километри разстояние. Държейки я в ръце, то около вас започва да се усеща морския бриз. Единственото, което отличава играчката от реалното животно, са именно размерите.

Благодарение на ръчно изработеното произведение на изкуството, то малките ви откриватели успяват да развият още повече своето въображение, както и да подобрят значително координацията око-ръка.

Това, което може би не знаете за дългомуцунестите тюлени е, че те се развъждат в Обединеното кралство.

Изключително приспособени са за живот в морето. Възрастните имат два слоя дебела козина и плътен слой мазнини, които им помагат да чувстват топлина, докато плуват в морето.

Тази детска фигурка на дългомуцунест тюлен е творение на световния лидер в производството на фигурки на животни „Animal Planet“, а техните продукти успяват да предизвикат вълнение при всяко едно дете!

Тегло: 0.05 кг.

Размер на фигурката: 11 x 5.5 x 3.3 см

Играчката е предназначена за деца над 3 години.

Напишете отзив

    Лош           Добър
ТИНИ ТОЙС © 2024

Контакт с нас

Направете вашето запитване

Нашето местоположение

Бул. "Цариградско шосе" 131, АТМ център, етаж 2, офис 207

0887728656

office@tinitoys.bg

9,00 - 17,30