Категории

Над 70 лв. Безплатна доставка

ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

Промоции

Мъжка Косатка

Мъжка Косатка

Производител: MOJO, ANIMAL PLANET
Код на продукта: 387114
Наличност: В наличност
22.90 лв.

Задайте въпрос за този продукт

Детска фигурка Мъжка косатка, 387114

Фигурките, на които ще попаднете в нашия изключително разнообразен каталог, са перфектното занимание за вашите малчугани.

Те съумяват да сблъскат малките ви съкровища със светове, които са непознати за тях и да обогатят общата им култура по един изключително ценен и увлекателен начин.

Ние от Tinitoys.bg представяме на вниманието на всеки малък откривател детската фигурка на мъжка косатка, за която сме убедени, че ще се превърне в любима и ценна вещ за вашите деца.

Това изумително произведение е толкова желано, поради редица причини. Няма как да не споменем, че при направата му биват използвани изключително висок клас материали, напълно безвредни дори за най-малките.

При попадане в устата, те не ще застрашат здравето им. За да се превърне триизмерното животно в още по-реалистично, то повърхността му бива изрисувана с бои, които са отново прецизно подбирани, така че да са напълно безопасни за любопитните момченца и момиченца.

Фигурката е подходяща както за самостоятелни игри от най-малките, така и за възрастните запалени колекционери, които години наред подбират животните, които да прибавят към своята внушителна колекция.

С помощта на тази фигурка, децата ви ще развият още повече своето въображение и ще спомогнат изключително много за подобряване координацията око-ръка.

Какво още е интересно за фигурката на мъжка косатка

Подобно на своите братя от семейство Делфинови, косатките са също толкова гласовити животни. При комуникацията помежду си, те си служат с подсвирквания и издаването на странни звуци.

Когато косатките са на лов, те са в пъти по-шумни и това няма как да остане незабелязано. Докато си почиват, те не издават никакви звуци.

Фигурката на мъжка косатка, изработена от реномирания производител на животински фигурки „Animal Planet“, е перфектният начин да се доближите още повече до животинския свят и да почерпите нови и полезни знания.

Тегло: 0.16 кг.

Размер на фигурката: 21 x 8 x 8 см

Играчката е предназначена за деца над 3 години.

Напишете отзив

    Лош           Добър
ТИНИ ТОЙС © 2024

Контакт с нас

Направете вашето запитване

Нашето местоположение

Бул. "Цариградско шосе" 131, АТМ център, етаж 2, офис 207

0887728656

office@tinitoys.bg

9,00 - 17,30