Категории

Над 70 лв. Безплатна доставка

ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

Промоции

Червеноока дървесна жаба

Производител: MOJO, ANIMAL PLANET
Код на продукта: 387299
Наличност: В наличност
9.90 лв.

Задайте въпрос за този продукт

Червенооката дървесна жаба е малка по размер жаба, тя достига дължина едва 7 см. Гърбът на тази жаба е зелен с различни шарки, а коремът й е бял. Отстрани червенооката дървесна жаба има сини и бели вертикални ивици, а пръстите й са оранжеви. Този вид жаби имат изпъкнали червени очи, откъдето носят и името си.

MOJO Animal Planet са създали фигурка на червенооката дървесна жаба, която е досущ като истинска. Тя ще се хареса както на малки, така и на големи. Тя не просто може да участва в игрите, но също така да запознава малчуганите със света, който ги заобикаля. Изработена съвършено и прецизно, тя съвсем спокойно може да бъде объркана с жива жаба

Повърхността на тази фигурка е изрисувана ръчно с бои, които с времето не променят своята наситеност и яркост. Материалите, използвани при изработката на жабата, са от изключително висок клас. Фигурката способства развитието на въображението на най-малките, както и допринася за координацията око – ръка. Тя е страхотен начин да открехнете прозореца към света на животинските видове за вашите деца.

Детската фигурка на червенооката дървесна жаба е едно изумително творение, с което да зарадвате вашите малки и любопитни откриватели!

Тегло: 0.013 кг.
Размер на фигурката: 5 x 5 x 2.5 см

Играчката е предназначена за деца над 3 години.


Напишете отзив

    Лош           Добър
ТИНИ ТОЙС © 2024

Контакт с нас

Направете вашето запитване

Нашето местоположение

Бул. "Цариградско шосе" 131, АТМ център, етаж 2, офис 207

0887728656

office@tinitoys.bg

9,00 - 17,30