Категории

Над 70 лв. Безплатна доставка

ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

Промоции

Голямо роли с шест колички

Производител: Tooky Toy
Код на продукта: TY841
Наличност: В наличност
Намалена цена:35.20 лв.
Стара цена:39.90 лв.
Спестявате:4.70 лв.
Побързайте! само 1095 продукт(а) останаха! 11 продукт(а) са вече закупени!

Задайте въпрос за този продукт

Децата жадуват непрестанно за нови и нови забавления, които не просто да провокират тяхното въображение, но и да им предлагат възможност за творчество, експерименти, свобода на действието.

Днес ние ви предлагаме една изключително атрактивна играчка, която ще се хареса както на малките момчета, така и на подрастващите госпожици.

Сигурни сме, че всяко едно хлапе тайничко си мечтае един ден неговите родители да го зарадват, закупувайки му играчката, с която ще прекарва часове наред и ще се забавлява до насита.

Децата обожават тази игра, тъй като тя успява да ги въведе в основата на гравитацията, свързана с това защо колата се спуска надолу.

Пистата е изработена от  дърво и пластмаса. Оцветена е в ярки и наситени цветове, които още повече успяват да подсилят удоволствието от играта.

В комплекта ще откриете 6 състезателни коли и цветни рампи, по които да ги спускате и да се радвате на движението. Пригответе се за едно вълнуващо състезание и не позволявайте времето да ви изпревари.

С помощта на играта, децата се научават още на концентрация, координация между очите и ръцете и разбиране за това как отделните части образуват едно цяло. Те ще подобрят също фините си двигателни умения.

Комплектът съдържа:

  • 1 роли със шест улея и площадка за паркиране на количките;
  • 6 колички в различни цветове.
Размер на продукта: 32 x 10 x 38 см


Играчката е подходяща за деца над 18 месеца.


За да бъде гарантирана пълна безопасност на малчуганите, то производителите са се погрижили за това всеки от ъглите да бъде заоблен и при декорирането на отделните елементи са използвани нетоксични и безопасни бои.


Напишете отзив

    Лош           Добър
ТИНИ ТОЙС © 2024

Контакт с нас

Направете вашето запитване

Нашето местоположение

Бул. "Цариградско шосе" 131, АТМ център, етаж 2, офис 207

0887728656

office@tinitoys.bg

9,00 - 17,30