Категории

Над 70 лв. Безплатна доставка

ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

Промоции

Шимпанзе

Шимпанзе

Производител: MOJO, ANIMAL PLANET
Код на продукта: 387265
Наличност: В наличност
12.90 лв.

Задайте въпрос за този продукт

Приликата на шимпанзето с човека е по-голяма, отколкото предполагаме. Опознавайки шимпанзето, ще опознаем по-добре и своята същност. Смята се също, че хората и шимпанзетата споделят общ предшественик, живял преди около четири до осем милиона години.

Шимпанзетата са изключително умни примати, те имат поведение като човешкото. Шимпанзетата обичат да се забавляват, те могат лесно да научат езика на жестовете и така да общуват с хората. Някои от тях имат таланти на художници. Шимпанзетата могат дори да изпаднат в депресия.

Ръцете на шимпанзето са по-дълги от краката му. Цялото тяло на шимпанзетата е покрито с дълга козина. Изключение правят само лицето и вътрешността на ръцете и краката.

Фигурката на шимпанзе на MOJO Animal Planet пресъздава прецизно образът на шимпанзе. Прецизната изработка и ръчно рисуваните детайли очароват не само малчуганите, но и колекционерите на красиви фигурки. MOJO Animal Planet е създала няколко серии животни - домашни любимци, представители на джунглата, праисторически видове. Всички те ще отведат детето ви в царството на природата, където нейните обитатели са готови за вълнуващи игри.

Със своята прецизна изработка и реалистична точност, играчките са чудесна находка и за колекционери.

Размер на играчката: 6 x 5 x 7 см

Играчката е подходяща за деца над 3 години и възрастни.

Напишете отзив

    Лош           Добър
ТИНИ ТОЙС © 2023

Контакт с нас

Направете вашето запитване

Нашето местоположение

Бул. "Цариградско шосе" 131, АТМ център, етаж 2, офис 207

0887728656

office@tinitoys.bg

9,00 - 17,30