Категории

Над 70 лв. Безплатна доставка

ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

Промоции

Книжка за рисуване с вода, Весели животни

Производител: JarMelo
Код на продукта: JA90527
Наличност: В наличност
10.90 лв.

Задайте въпрос за този продукт

Това е една от онези вълшебни книжки за оцветяване, която ще осигури безкрайно забавление за вашите  малчугани, идеално въведение на детето в света на творчеството.

Ако искате да зарадвате своите деца и да им поднесете радост, забавление и креативност в огромни дози, то сега е моментът да се възползвате от покупка на това наше предложение.

Ние от tinitoys.bg сме на мнение, че колкото по-отрано провокирате въображението у малките си наследници, толкова по уверени ще се чувстват те самите в себе си и ще успеят да разгърнат своя потенциал в бъдеще.

Книжката е напълно безопасна за най-малките момченца и момиченца в семейството ви. Писалката е специално изработена за деца, за да се държи лесно и удобно. 

Подарете на детето си преживяване и вълнение, за които дори не е подозирало, че съществуват. Страхотна игра по време на пътуване.

Книжката съдържа 4 страници за многократно рисуване и 4 страници с инструкции и задачи. Поставете вода в писалката, включена в комплекта и се отдайте на магията.

С всяко едно движение на детската ръчичка, то тутакси се появява наситен и пъстър цвят, който обагря бялата хартия. Моментът, в който страниците изсъхнат, то цветовете изчезват и вие можете отново да рисувате върху тях. Разбира се, можете да започнете забавната игра с прочит на инструкциите, което всъщност е чудесен инструмент за създаването на общи семейни забавления.

Книжката е подходяща за деца над 3 години.

Напишете отзив

    Лош           Добър

Може да харесате също

ТИНИ ТОЙС © 2023

Контакт с нас

Направете вашето запитване

Нашето местоположение

Бул. "Цариградско шосе" 131, АТМ център, етаж 2, офис 207

0887728656

office@tinitoys.bg

9,00 - 17,30