Категории

Над 50 лв. Безплатна доставка

ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

Промоции

Кукла бебе, Бруно, Real Reborn, Asi

Производител: Asi dolls
Код на продукта: 0495850
Наличност: В наличност
411.90 лв.

Задайте въпрос за този продукт

Искате да имате кукла бебе, която да изглежда като истинско бебе?
Желаете да подарите кукла, която Вашето дете ще помни цял живот?
Или може би бихте искали да добавите още една уникална кукла към колекцията си?

Това красиво бебе е кукла от серията Real Reborn на испанската марка кукли Así. Куклата ще изненада както децата, така и възрастните със своя реализъм и безкрайна сладост.
Куклата е перфектна за колекционери или за подарък на специален човек!
Куклата е ръчно изработена, кожата на бебето е изключително реалистична, като са постигнати характерни за новородените бебета мекота и зачервяване.
Косата на бебето е боядисана и симулира истинската коса на бебе. Миглите му са изработени от естествени влакна.
Куклата тежи приблизително 1,4 кг.

Това е едно от най-реалистичните бебета. Тъй като е ръчно изработена по уникален начин, куклата Bruno Real Reborn може да претърпи вариации. Няма две еднакви кукли.

Крайниците и главата на куклата са изработени от много мек винил, който е гладък и приятен на допир. Куклата има меко тяло от плат, с висококачествен пълнеж. Естественият материал е много лек и запазва първоначалното си състояние за дълго време. 

Това е кукла от специалната серия Real Reborn, на марката Asi.
Куклите с марка Аси са произведени в Испания с най-високо качество на производство. Всички кукли са подложени на необходимите тестове за качество. Тъканите и производствените материали отговарят на всички разпоредби.

Куклата бебе Бруно е облечена с бяло боди от плат, тя носи елегантна плетена жилетка с качулка, бял плетен шал и бели обувки.

Комплектът се допълва от биберон и кърпичка за гушкане. Платовете са изработени от висококачествени материали и изглеждат страхотно. Дрехите на куклата могат да се събличат и обличат.
В допълнение, комплектът включва меко бяло одеялце.

Куклата Бруно се предлага в елегантна картонена кутия, което я прави идеална за уникален подарък за специални поводи. Така направена и опакована кукла ще привлече погледа на много колекционери или любители на кукли.

Теглото на куклата е 1400 грама.
Дължината на куклата е 46 см.

Куклите от серията Real Reborn са много специални кукли. Те не са играчки и не се препоръчват за деца под 14 години. Те се нуждаят от специални грижи и внимателна употреба. Не бива да се излагат на силна топлина или студ. Прекомерната слънчева светлина може да развали виниловата боя и цвета на косата и облеклото.

Можете да почистите кожата на вашето бебе с помощта на мека кърпа и малко навлажнена с вода. Не използвайте сапуни, нито кремове, не търкайте кожата и преди всичко не използвайте мокри кърпички, тъй като те съдържат алкохол, който може да повреди виниловата боя. Ако тялото на тъканта е замърсено, можете да го почистите с мека кърпа и леко навлажнена с вода, без да намокряте пълнежа. НЕ КЪПЕТЕ.
Ако искате да парфюмирате бебето си, направете го върху дрехите, никога не правете това върху кожата им. Миглите му са изработени от естествени влакна и са много деликатни. Ръцете и краката на куклата могат да се въртят напълно внимателно и без да се насилват.

Напишете отзив

    Лош           Добър
ТИНИ ТОЙС © 2021

Контакт с нас

Направете вашето запитване

Нашето местоположение

Бул. "Цариградско шосе" 131, АТМ център, етаж 2, офис 207

0887728656

office@tinitoys.bg

9,00 - 17,30