Категории

Над 50 лв. Безплатна доставка

ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

Промоции

Игра с рингове, Животни

Производител: Tooky Toy
Код на продукта: TF401
Наличност: В наличност
24.90 лв.

Задайте въпрос за този продукт

Децата ви обичат ли да играят?

Играта с рингове ще осигури безкрайни часове забавление за цялото семейство. Можете да играете с ринговете на двора, на плажа, дори и вкъщи в по-студените зимни месеци.

Целта на играта е да хвърлите ринговете и да ги нанижете около дървените пръчки с животни. Всяко едно животно носи различен брой точки за още по-интересна игра.

Играчката помага за подобряване на фините двигателни умения, както и координацията между очите и ръцете. С помощта на играта децата се научават да разпознават различните животни, цветове, фигури, цифри, както и да подобрят социалните си умения. В процеса на игра децата ще развият своята креативност и въображение, ще разширят езиковите и математическите си умения.


Комплектът съдържа:
-пет ринга;
-пет дървени животни - тигър, мечка, лъв, слон и жираф.

Използваните бои не са токсични, качеството е високо и отговаря и надвишава най-строгите международни стандарти за безопасност.
Тази детска игра за хвърляне на рингове е страхотно забавление, което родителите могат да споделят със своите малки пакостници. Чудесна е за развитие и образование.

Прекарайте няколко часа в компанията на любопитните откриватели и наблюдавайте как след всеки изминал ден децата ви значително подобряват своите умения!

Играчката е подходяща за деца над три години.

Напишете отзив

    Лош           Добър
ТИНИ ТОЙС © 2022

Контакт с нас

Направете вашето запитване

Нашето местоположение

Бул. "Цариградско шосе" 131, АТМ център, етаж 2, офис 207

0887728656

office@tinitoys.bg

9,00 - 17,30