Категории

Над 70 лв. Безплатна доставка

ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

Промоции

Шах, дама и не се сърди човече - дървени игри, 3 в 1

Шах, дама и не се сърди човече - дървени игри, 3 в 1

Производител: Cayro
Код на продукта: C100
Наличност: В наличност
56.90 лв.

Задайте въпрос за този продукт

Изключително красива и прецизно изработена от дърво, тя, като магнит привлича любопитните очички на малките откриватели и ги подканва да усъвършенстват още повече ценни качества у себе си.

Всеки един родител е наясно с това, че децата се нуждаят от куп забавления по време на своето израстване. Неслучайно ставаме свидетели на какви ли не творения, съобразени изцяло с възрастовите групи.

След като вашите съкровища преминат периода, в който не могат с думи да обяснят чувствата и емоциите си, то идва ред на един по-зрял етап, а именно моментът, в който започват да развиват логическото си мислене на много по-високо ниво.

Родителите, на които вече им е направило силно впечатление, че децата им се интересуват изключително много от игри като шах, табла, дама и подобни на тях,  биха могли да подкрепят още повече този техен интерес и да им подсигурят една страхотна изненада, която гарантирано ще бъде оценена.

Децата ви може да се забавляват на шах, дама или не се сърди човече, докато вие им се наслаждавате отстрани и наблюдавате с охота и интерес техните реакции и решенията, които им се налага да вземат в процес на игра.

Брой играчи: 2 - 4
Размер: 40 х 40 см.
Подходяща е за деца на възраст над 6 години.

Напишете отзив

    Лош           Добър
ТИНИ ТОЙС © 2024

Контакт с нас

Направете вашето запитване

Нашето местоположение

Бул. "Цариградско шосе" 131, АТМ център, етаж 2, офис 207

0887728656

office@tinitoys.bg

9,00 - 17,30