Категории

Над 70 лв. Безплатна доставка

ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

Промоции

Судоку, в метална кутия, Cayro

Производител: Cayro
Код на продукта: C110
Наличност: В наличност
33.90 лв.

Задайте въпрос за този продукт

Всеки един от вас е чувал за популярната по цял свят игра, а именно судоку. Тази игра е класика и сме напълно убедени, че никога няма да престане да бъде толкова актуална и желана.


Ние от Tinitoys.com сме специализирани в това да разпространяваме усмивки и да подаряваме добро настроение на вашите малки и големи деца.


Днес представяме на вниманието на всички родители и техните малчугани играта Судоку, в метална кутия, този път в преносим вариант, изключително подходящ за пътуване.

Вероятността да я срещате за пръв път е голяма, но това съвсем не означава, че няма да я почувствате като своето любимо забавление.


Судоку, в метална кутия – какво трябва да знаем за играта?

 

Судоку е логическа пъзел-игра с цифри. Тя се състои от 9 квадрата, всеки разделен на 9 по-малки сегмента. Целта е да се подредят цифрите по 81-та дупчици така, че всеки ред, колона и квадрат, трябва да съдържат числата от 1 до 9, без да се повтарят.

 

Позволете на малчуганите да прекарат времето си  наслаждавайки се на логическата игра, докато стимулират развиването на важни качества, като: концентрация, логическо мислене, бързина, пространствено ориентиране и прочие.Брой играчи: 1

Размер на кутията: 12 х 19.5 х 5 см.

Подходяща за деца над 6 години.

Напишете отзив

    Лош           Добър
ТИНИ ТОЙС © 2024

Контакт с нас

Направете вашето запитване

Нашето местоположение

Бул. "Цариградско шосе" 131, АТМ център, етаж 2, офис 207

0887728656

office@tinitoys.bg

9,00 - 17,30