Категории

Над 70 лв. Безплатна доставка

ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

Промоции

Яйца - детска забавна игра

Производител: Cayro
Код на продукта: C888
Наличност: В наличност
33.90 лв.

Задайте въпрос за този продукт

Замисляли ли сте се някога колко малко всъщност е нужно на едно дете, за да засияе от щастие?!


Ние от Tinitoys.bg вярваме, че децата ни не се нуждаят от безкрайни забавления, а от перфектните игри, които да приковат вниманието им и да предизвикат нечуван и нестихващ интерес у тях самите. В този ред на мисли Ви предлагаме една небивало забавна игра, наречена "Яйца".


Абсолютно убедени сме, че всяко едно хлапе на възраст над 3 години ще остане очаровано от това забавление и може да прекара безброй часове наред с приятелите си, без да изгубят интерес. 


Детска игра "Яйца"  – какво да научим за играта?


Детската игра "Яйца", е играта която позволява на малчуганите да се забавляват, както на открити, така и на закрити помещения. Те са направени от висококачествени материали, като всяко яйце е изобразено в ярки цветове с миловидни личица. Всяко от тях е придружено с дървена лъжичка в съответния цвят. Ярките цветове привличат греещите от щастие детски очички право към себе си.


Правилата на играта са познати, както на малки, така и на големи след като вземете яйцето със съответната лъжичка се подреждате на старта. След като чуете обявяването на началото на играта, трябва да стигнете до финалната линия. Този играч който стигне пръв до финала без да изтърва яйцето на земята печели играта. Играта позволява да се използва от 2-4 играчи. 


Не забравяйте деца, че ако ви е нужно по-голямо приключение и забавление на Вас и Вашите приятели, винаги може да добавите трудности по терена, които трябва да заобиколите.


Играта спомага за подобряването на двигателните умения, подобрява креативността и въображението на малчуганите. Подсилва зрителното възприятие и пространствено визуализиране. Подобрява концентрацията и координацията между очите и ръцете. 

Играта "Яйца"е страхотен начин да накарате своите малки съкровища да грейнат от щастие и да създават нови приятелства!


Комплектът съдържа:

  • 4 дървени яйца;
  • 4 дървени лъжички.


Брой играчи: 2-4.

Размер на кутията: 15,5 x 16 x 5 см.

Подходяща е за деца на възраст над 3 години.

Напишете отзив

    Лош           Добър
ТИНИ ТОЙС © 2024

Контакт с нас

Направете вашето запитване

Нашето местоположение

Бул. "Цариградско шосе" 131, АТМ център, етаж 2, офис 207

0887728656

office@tinitoys.bg

9,00 - 17,30