Категории

Над 70 лв. Безплатна доставка

ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

Промоции

Шахматен часовник, с бонус брояч

Шахматен часовник, с бонус брояч

Производител: Cayro
Код на продукта: DGT1002
Наличност: В наличност
97.90 лв.

Задайте въпрос за този продукт

От край време Шахматът е една от най-популярните и интригуващи игри на света, която е успявала да привлече милиони хора по цял свят и да ги обгърне с цялата магия, която носи в себе си.


Ние от Tinitoys.bg считаме, че това е една от най-интересните логически игри, която развива мозъчните умения, стратегическото мислене и логическите умения. Игра която успява да подтикне играчите към това да й се отдадат изцяло, като прекарват голяма част от времето си, взирайки се във фигурите, покриващи дървената, пластмасова или метална повърхност.


Този висококачествен професионален цифров таймер за шах, с бонус брояч е произведен от един от водещите производители на часовници за шах DGT. Модела се предлага в кафяво и бежово.


Той е страхотно допълнение към всяка шахматна дъска поради изключително компактния си размер дължина 155 мм, ширина 42 мм, височина 60 мм.


DGT1002 се настройва изключително лесно,  необходимо е да натиснете + или -, за да зададете часа и играта може да започне! Приятен и лесен за разбиране, поради перфектна простота на дизайн и работа с голям дисплей и ясни цифри. 


Професионалния цифров таймер разполага с обратно броене и нарастващо броене, разполага с два големи бутона в горния ляв и десен ъгъл за управление на таймера.


Предварително фиксираните времена за играта могат да бъдат избрани няколко пъти до 30 секунди до 10 минути и до 30 минути  до 9 1/2 часа. Също така може да се използва и за обичайното темпо в повечето отворени турнири, 90 минути за цялата игра, плюс 30 секунди на игра.


Цифровия таймер е подходящ за училища, клубове и турнири. 


Сигурно са Ви разказвали деца, че шахматистите се славят с остър, като бръснач ум, висока интелигентност и умение да „манипулират” опонента си.


Мечтаете ли един ден да бъдете сред тях? Напълно постижимо е, може да владее играта по перфектния начин, нашият съвет е от ранна детска възраст да се запознаете отблизо с правилата на играта.


Професионалния таймер работи с 1 бр. батерия АА x 1.5 V, която не е включена в комплекта.


Размер на таймера: 15.5 х 4 х 6 см.

Размер на опаковката: 16 х 7 х 5.5 см.

Подходяща е за деца на възраст над 5 години.


Напишете отзив

    Лош           Добър
ТИНИ ТОЙС © 2024

Контакт с нас

Направете вашето запитване

Нашето местоположение

Бул. "Цариградско шосе" 131, АТМ център, етаж 2, офис 207

0887728656

office@tinitoys.bg

9,00 - 17,30